Den här månaden spelar vi Medinah, berömd av Ryder Cup 2012.

Som förberedelse för den kommande sommarsäsongen – ingen gimmie!

Turneringsgolfbana: Medinah

Främre 9 hål

Stängningsdatum: Söndag 31 maj 2020

Tävlingen är öppen för alla spelare och alla nivåer med ett golfhandicap. Anmälan är gratis och du kan skicka in så många poängkort du vill ha under tävlingsperioden. Poängkortet med ditt bästa resultat räknas som din slutliga inlämning.

För att delta i turneringen, skriv ut ditt poängkort i slutet av ditt spel och lämna in det i receptionen.

Priser delas ut för första, andra och tredje plats.

Om du är en vinnare i turneringen, godkänner du att ditt namn och fotografi ska skrivas ut på vår webbplats och på sociala medier.

Formatera:

Singlar slagspel. En slagspel-turnering består av konkurrenter som fullbordar varje hål på den angivna golfbanan och returnerar sina poängkort där det finns en brutto poäng för varje hål, sedan extraheras ditt handikapp från det totala för att få din nettopoäng. Spelaren med den lägsta nettopoängen är vinnaren.

Golfturneringen är öppen för alla spelare och alla nivåer med ett handikapp för golf.

I händelse av oavgjort, kommer spelarna att bli inbjudna att delta i ”Sudden Death” Närmaste pinnen för att bestämma den totala vinnaren.

Rättvist Spela Regler:

Du måste gå med på att spela rättvist. Du kanske inte använder applikationer inställningar till din fördelning, till exempel lägger inte till ”driver boost”, användaren ”Muligan”. Turneringsprogramvarans inställningar visa på bilderna nedan.

Obs! Om du stöter på programvaruproblem under ditt spel kan du be en anställd hjälpa dig och göra nödvändiga justeringar så att ditt resultatkort är både korrekt och rättvist. Vi kan också hjälpa dig att skriva ut ditt resultatkort eller ställa in turneringinställningarna innan du börjar. Använd Mulligan endast om det finns ett dator- eller kamerafel på ditt golfslag.